Veelgestelde vragen

Hier vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen. Indien uw vraag er niet bij staat, neem dan contact met ons op via het contactformulier. U kunt ook mailen naar info@diner-cadeau.nl of bellen naar 085 208 6558.

Ik wil meer weten over de dinerbon van Diner Cadeau

Wat is Diner Cadeau precies?

»  Diner Cadeau is dé dinerbon van Nederland. Door de hoogwaardige aangesloten restaurants geeft u echt een belevenis cadeau. De kaarthouder kan met de dinerbon van Diner Cadeau een lunch en/of diner betalen.

Waar kan ik Diner Cadeau kopen?

»  U kunt de dinerbon van Diner Cadeau bestellen via deze website. Diner Cadeau is daarnaast ook landelijk verkrijgbaar bij meer dan 1000 verkooppunten. Kijk bij verkooppunten voor het dichtstbijzijnde verkooppunt bij u in de buurt.

In welke waarden is Diner Cadeau verkrijgbaar?

»  U kunt ieder willekeurig bedrag kiezen vanaf minimaal € 5,00 tot maximaal € 150,00. Op de dinerbon van Diner Cadeau is geen BTW van toepassing.

Welke producten kan ik met de dinerbon van Diner Cadeau kopen?

»  U kunt bij elk aangesloten restaurant terecht met uw dinerbon. U kunt met uw Diner Cadeaukaart betalen voor een lunch of een diner. Zie het overzicht op de website voor o.a. de openingstijden.

Hoe lang is Diner Cadeau geldig?

»  Diner Cadeau heeft een geldigheid van 2 jaar na uitgifte, tenzij anders vermeld. De geldigheid van uw Diner Cadeau kunt u bekijken m.b.v. de saldochecker.

Is het mogelijk een dinerbon van Diner Cadeau te verlengen?

»  Het is niet mogelijk om uw Diner Cadeau te verlengen.

> Ik heb een vraag over het geven van Diner Cadeau

Hoe kan ik een dinerbon van Diner Cadeau geven?

»  Diner Cadeau geeft u eenvoudig door één van onze verkooppunten te bezoeken of door de dinerbon te bestellen op deze website. Diner Cadeau kunt u opwaarderen in ieder willekeurig bedrag vanaf € 5,- tot maximaal € 150,-. U of de ontvanger ontvangt de Diner Cadeau altijd in een mooie geschenkverpakking waarbij ruimte is voor een persoonlijke boodschap.

Hoe kan ik Diner Cadeau betalen?

» U betaalt uw dinerbon van Diner Cadeau met iDeal. Zo internet bankiert u eenvoudig, betrouwbaar en snel via uw eigen bank. Zakelijke bestellingen kunnen ook per factuur worden voldaan.

Wat is de levertijd van een Diner Cadeau?

»  Uw bestelling wordt geleverd nadat de betaling is voldaan. Wanneer uw bestelling vóór 17.00 uur is besteld en betaald, dan wordt de dinerbon dezelfde dag nog via PostNL verstuurd!

Kan ik de dinerbon van Diner Cadeau ook per e-mail ontvangen?

»  Nee, op dit moment hebben wij nog geen digitale versie van de dinerbon die u per e-mail kunt ontvangen. Zodra wij deze dienst gaan aanbieden zullen wij dit duidelijk kenbaar maken.

Hoe wordt Diner Cadeau verzonden?

»  Uw bestelde dinerbon van Diner Cadeau wordt via PostNL verstuurd.

Wat zijn de verzendkosten?

» Wanneer u een dinerbon van Diner Cadeau bestelt, betaalt u € 1,95 verzend- en administratiekosten, ongeacht het aantal bestelde dinerbonnen.

Moet ik betalen voor de verpakking?

» Nee, de dinerbon van Diner Cadeau wordt altijd gratis in een luxe cadeauverpakking aangeleverd. Alleen voor 'niet-standaard' verpakkingen (bijv. gericht op Verjaardag, Sinterklaas, Kerst, Valentijnsdag en Moederdag) kan een kleine toeslag gevraagd worden. Dit wordt dan duidelijk vermeld bij het bestellen.

Ik probeer een dinerbon van Diner Cadeau te bestellen, maar er gaat iets niet goed. Wat nu?

»  Neem contact op met onze klantenservice via ons contactformulier of stuur een email naar info@diner-cadeau.nl. Wij nemen uiterlijk binnen 3 werkdagen contact met u op!

Ik heb een dinerbon van Diner Cadeau besteld en betaald, maar ik heb deze niet ontvangen. Wat nu?

»  Neem contact op met onze klantenservice via ons contactformulier of stuur een mail naar info@diner-cadeau.nl. Wij nemen uiterlijk binnen 3 werkdagen contact met u op!

> Ik heb een vraag over het inwisselen van de dinerbon van Diner Cadeau

Hoe kan ik het saldo van mijn Diner Cadeau opvragen?

» Vul uw kaartnummer in bij de saldochecker op de homepage van deze website om het saldo en de geldigheid van uw Diner Cadeau op te vragen. Het kaartnummer van uw Diner Cadeau vindt u op de achterzijde van de dinerbon.

Hoe kan ik een Diner Cadeau inwisselen?

»  Ga naar één van de aangesloten restaurants bij u in de buurt. Een aangesloten restaurant accepteert uw Diner Cadeau via de pinterminal of de webkassa. Afhankelijk van het totaalbedrag is de waarde van uw Diner Cadeau toereikend of niet toereikend. Een eventueel restantbedrag betaalt u middels pin of cash eenvoudig bij. U kunt met uw dinerbon van Diner Cadeau betalen voor een lunch of een diner.

Kan ik meerdere Diner Cadeau's tegelijk inwisselen?

»  Jazeker! Alle aangesloten restaurants accepteren meerdere Diner Cadeau's tegelijkertijd.

 Moet ik Diner Cadeau in één keer besteden?

»  Nee, dat hoeft niet. U kunt de Diner Cadeaukaart in meerdere delen besteden gedurende de geldigheidstermijn van 2 jaar (tenzij anders vermeld) na uitgifte.

Kan ik mijn Diner Cadeau ook besteden bij één van de verkooppunten?

»  Nee, dit is niet mogelijk. Deze winkels verkopen alleen Diner Cadeau's, zij accepteren deze cadeaukaart niet als betaalmiddel. U kunt de dinerbon van Diner Cadeau alleen besteden bij de aangesloten restaurants die op deze site vermeld staan.

Kan ik mijn dinerbon van Diner Cadeau voor contant geld inwisselen?

»  Nee, Diner Cadeau kan uitsluitend worden ingewisseld voor een lunch of diner bij een aangesloten restaurant naar keuze.

Zijn alle prijzen inclusief BTW?

»  Dinerbonnen en cadeaukaarten zijn vrijgesteld van BTW.

Hoe snel worden bestelde producten geleverd?

» In de bevestingsmail die u ontvangt na het bestellen van de dinerbon vindt u de levertijd van uw bestelling. Indien u Diner Cadeau op werkdagen vóór 17.00 bestelt en betaalt wordt deze dezelfde dag nog verstuurd via PostNL.

Ik heb een vraag met betrekking tot mijn bestelling.

»  Stuur dan een e-mail naar info@diner-cadeau.nl.

 Wat zijn de betaalmogelijkheden?

» U kunt middels iDeal betalen. Wanneer u een bestelling doet vanuit een bedrijf kunt u met een factuur betalen. Ook wanneer u via factuur bestelt, wordt de bestelling dezelfde dag nog verstuurd.

> Ik heb een probleem met het inwisselen van de dinerbon van Diner Cadeau

Wat moet ik doen als Diner Cadeau niet werkt in het restaurant?

»  Er bestaat een kans dat de magneetstrip van uw dinerbon is beschadigd of gedemagnetiseerd. Demagnetisering kan gebeuren als de kaart in contact komt met magnetische straling van magneetplaten in winkels, computers of mobiele telefoons. Wanneer uw kaart beschadigd of gedemagnetiseerd is, kunt u een afbeelding van de achterkant van de kaart naar ons mailen, samen met uw adresgegevens. Wij lezen de kaart dan uit en sturen u een nieuw exemplaar.

Een restaurant wilde mijn dinerbon niet innemen terwijl hij wel staat vermeld als aangesloten restaurant. Hoe kan dit?

»  Het is mogelijk dat een enkel lid (van een winkelketen) besloten heeft om Diner Cadeau niet meer in te nemen, zonder dit aan ons door te geven. Mocht u een restaurant tegenkomen waar dit het geval is dan horen wij dit graag, zodat wij contact op kunnen nemen met het restaurant om duidelijkheid te verschaffen. Laat ons dit dan weten via het contactformulier.

Mijn dinerbon van diner Cadeau is ernstig beschadigd. Wat moet ik doen?

»  Wanneer uw kaart beschadigd of gedemagnetiseerd is, kunt u een afbeelding van de achterkant van de kaart naar ons mailen, samen met uw adresgegevens. Wij lezen de kaart dan uit en sturen u een nieuw exemplaar.

> Zakelijke bestellingen

Hoe bestel ik dinerbonnen van Diner Cadeau voor mijn bedrijf?

»  Voor meer informatie over Diner Cadeau als zakelijk cadeau of zakelijke bestellingen kun u contact op nemen met Diner Cadeau via zakelijk@cadeauconcepten.nl. Of bel naar 085 208 7018. Indien de bestelling meer dan €500 bedraagt zal deze aangetekend worden verzonden à €8,05.

Wat zijn de mogelijkheden tot het personaliseren van een dinerbon van Diner Cadeau als zakelijke klant?

»  Er zijn een tal van mogelijkheden voor het op eigen wijze invullen van Diner Cadeau. Kijk hiervoor onder het tabblad 'zakelijk'  op deze site of neem voor maatwerk oplossingen contact op met Diner Cadeau via zakelijk@cadeauconcepten.nl. Of bel naar 085 208 7018.

> Overige vragen

Ik ben per ongeluk mijn dinerbon van Diner Cadeau kwijtgeraakt. Wat nu?

»  Het is uw eigen verantwoordelijkheid om uw Diner Cadeau goed en veilig te bewaren, er kan geen aanspraak worden gemaakt op compensatie bij verlies van de pas.

Wanneer weet ik of ik de verdubbelaar heb gewonnen?

»  Op elke eerste Maandag van de maand wordt er een winnaar getrokken. De winnaar krijgt hierover bericht. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

> Ik heb een klacht of opmerking over de dinerbon

Waar kan ik met mijn klacht of opmerking terecht?

»  Neem in dit geval contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen binnen drie werkdagen op uw klacht reageren.

Is uw vraag nog niet beantwoord? Neem contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen uw vraag binnen 3 werkdagen beantwoorden.