Diner Cadeau: de leukste dinerbon van nu

Wil je iemand een smakelijke avond uit cadeau doen waarbij de ontvanger zelf kiest waar en wanneer? Goed nieuws! Je kunt nu namelijk een Diner Cadeau schenken. Diner Cadeau is een veelzijdige dinerbon die kan worden besteed bij vele aangesloten restaurants, eetcafés, bistro’s en brasserieën. Ook internationale keukens zijn goed vertegenwoordigd in het aanbod. Van Japans tot Italiaans, van Indiaas tot Grieks. Allerlei soorten restaurants doen mee met Diner Cadeau. Bovendien zitten de acceptanten verspreid over heel Nederland en België, dus er zit altijd wel een leuke eetgelegenheid in de buurt.  Zo kan de ontvanger een complete avond uit naar eigen invulling beleven met het door jou gegeven cadeau. Hier kun je echt iedereen blij mee maken!

Hoe werkt Diner Cadeau?

Wanneer je een dinerbon van Diner Cadeau bestelt wordt deze bij jou thuis of indien gewenst bij de ontvanger thuis bezorgd met de post. Diner Cadeau heeft de vorm van een handige betaalpas, die de ontvanger kan gebruiken om te betalen via het pinapparaat van deelnemende restaurants en hotels. De ontvanger hoeft het bedrag niet in één keer te besteden, omdat na een transactie het resterende saldo op de cadeaukaart blijft staan. Het bedrag dat op de Diner Cadeau komt te staan is jouw keuze. Je kunt een bedrag tussen de €5,00 en de €150,00 op de cadeaukaart laten zetten, dus Diner Cadeau kan zowel worden ingezet voor een groot cadeaumoment als voor een klein cadeaumoment. De cadeaukaart wordt standaard geleverd in een leuk cadeaudoosje, maar om het geheel extra feestelijk te maken kunt u het doosje nog mooi laten inpakken en er een persoonlijke boodschap of zelfs een fles wijn bij laten bezorgen! Maak nu iemand blij met een heerlijke avond uit en bestel eenvoudig en snel een Diner Cadeau.

 

Het team van Nationale Dinerbon

Over het team

Vanuit ons leuke kantoor in Amsterdam werken we met al onze collega’s hard om van Diner Cadeau de leukste dinerbon van Nederland te maken. Dit doen we natuurlijk door iedere dag nieuwe, leuke en sfeervolle restaurants en hotels aan te sluiten bij de cadeaukaart, maar ook door jou goede service te bieden. Zo zorgen we voor een gebruiksvriendelijke website. Hier zie je een actueel overzicht van alle aangesloten restaurants. Ook kun je altijd met jouw vragen bij ons terecht. Kijk eerst even bij de veelgestelde vragen op de website en neem wanneer jouw vraag er niet tussen staat contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder met jouw vraag!

 

Diner Cadeau

  • De lekkerste restaurants van Nederland en België
  • Voor 17.00 uur besteld = vandaag verstuurd
  • Te bestellen in waarden van €5,- tot €150,-
  • Bedrijven bestellen makkelijk op factuur

Direct Bestellen

Registreer hier jouw dinerbon

De Diner Cadeau is na aankoop 2 jaar geldig. Omdat wij het voor jou makkelijker willen maken, vragen wij je om jouw cadeaukaart te registereren. Je zult dan 3 maanden voordat de einddatum aanvangt een email ontvangen met daarin een reminder om gezellig uit eten te gaan met jouw cadeaukaart!

*Doe hier de saldocheck om uw verloopdatum in te zien.